0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Csendes Elhelyezése Ajtó Közelebb, Pneumatikus Közelebb, Könnyen kezelhető, Állítható Fa Ajtók, Alumínium Ajtók, tűzgátló Ajtók Haza Hardver(S)

Csendes Elhelyezése Ajtó Közelebb, Pneumatikus Közelebb, Könnyen kezelhető, Állítható Fa Ajtók, Alumínium Ajtók, tűzgátló

HUF 7398.00
Kérésre elérhető

Áruk mennyisége

Pneumatikus design, nincs olaj szivárgás, nem könnyen befolyásolja a hőmérséklet, a jó minőségű, biztonságos használat.A telepítés egyszerű, könnyen használható, csak használja egy kis elektromos fúró, valamint a rozsdamentes acél ajtó lehet hegeszteni.Anyaga speciális, magas szilárdságú anyagok, győződjön meg arról, hogy az idő a zárt ajtót, hogy használja a készüléket, csendes, hatékony működés.Rugalmas beállítások, fokozott állítható funkciók, alkalmas a különböző ajtók.Széles alkalmazási használt fa ajtók, alumínium ajtók, tűzgátló ajtók.Szolgáltatás : 1. Rugalmas beállítások, fokozott állítható funkciók, alkalmas a különböző ajtók.2. Anyaga speciális, magas szilárdságú anyagok, győződjön meg arról, hogy az idő a zárt ajtót, hogy használja a készüléket, csendes, hatékony működés.3. A telepítés egyszerű, könnyen használható, csak használja egy kis elektromos fúró, valamint a rozsdamentes acél ajtó lehet hegeszteni.4. Pneumatikus design, nincs olaj szivárgás, nem könnyen befolyásolja a hőmérséklet, a jó minőségű, biztonságos használat.5. Széles alkalmazási használt fa ajtók, alumínium ajtók, tűzgátló ajtók.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Ajtó Closer Material : Alumínium Alloy Color : Mint látható, a picture Size : a képen látható módon Alkalmazás : Használt fa ajtók, alumínium ajtók, tűzgátló ajtók.A csomag Lista : 1 x Ajtó Closer1 x Utasítást, x manual5-ban Screw Note : 1. Kérem, engedje 1 2 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Door Closer
Material:
Aluminum Alloy
Color:
As shown in the picture
Size:
As shown in the picture
Application:
Used for wooden doors, aluminum alloy doors and fire doors.
Package List:
1 x Door Closer :
1 x Instruction Manual :
5 x Screw :
1. Please allow 1 2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

A vevők választása