0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Akkumulátor Kapacitás Kijelző 2.4 X 1.3 X 0.5 Hüvelyk Cég Hatékony Akkumulátor Kapacitás Jelző az Akkumulátor Kapacitása Állapota Haza Akkumulátor(Fehér)

Akkumulátor Kapacitás Kijelző 2.4 X 1.3 X 0.5 Hüvelyk Cég Hatékony Akkumulátor Kapacitás Jelző az Akkumulátor Kapacitása

HUF 1470.15
Kérésre elérhető

Áruk mennyisége

Elfogadása magas műszaki kézműves, robusztus, tartós használata.Pontosan megjeleníti a százalékos akkumulátor kapacitás, feszültség, ösztönösen felfogni az akkumulátor kapacitása állapot.Egyszerű, hatékony beállítás, csak néhány másodpercet vesz igénybe, hogy hozzanak létre.Szerelve egy kapcsoló, a kijelző ki lehet kapcsolni, de nincs áram fogy.PVC fólia felület, vízálló, használható bizalommal. 1. Egyszerű, hatékony beállítás, csak néhány másodpercet vesz igénybe, hogy hozzanak létre.2. Szerelve egy kapcsoló, a kijelző ki lehet kapcsolni, de nincs áram fogy.3. Pontosan megjeleníti a százalékos akkumulátor kapacitás, feszültség, ösztönösen felfogni az akkumulátor kapacitása állapot.4. PVC fólia felület, vízálló, használható bizalommal.5. Elfogadása magas műszaki kézműves, robusztus, tartós használata.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electricity Display
Material:
PCB/HTN
Optional Light Color:
Blue, Green, White
Display Range:
8-100V
Compatible Battery:
Lead-acid battery, lithium battery, lithium iron battery (can be set up by yourself)
Applicable Voltage:
12-84V
Operating Temperature:
-10~50℃
Size:
Approx. 6.1x 3.3 x 1.3cm / 2.4 x 1.3 x 0.5inch
Weight:
Approx. 20g
Package List:
1 x Display :
1 x Connecting Line :

A vevők választása