0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
iPad Billentyűzet Esetében Ceruza tartó 9.7 iPad Pro 2018 (6 Gen) /2017 (5th Gen), iPad 2/Levegő 1, Vezeték nélküli Bluetooth-Levehető védőfedél, Smart Auto Alvás-ébrenlét (Fekete)

iPad Billentyűzet Esetében Ceruza tartó 9.7 iPad Pro 2018 (6 Gen) /2017 (5th Gen), iPad 2/Levegő 1, Vezeték nélküli Bluetooth-Levehető

HUF 4858.65
Kérésre elérhető

Áruk mennyisége

Auto alvás-ébrenlét, védi, takarékoskodik az akkumulátor élettartamát, míg a tartós poliuretán shell az ütközés-ellenálló sarok beépített dia bizonyíték állítani bármilyen szögből.Meg lehet változtatni a szög a képernyőn, hogy megfeleljen a vizuális szüksége van-e vagy írás, néz, akár játszik, azt is könnyen használható, más eszközökkel. ➤【AUTO SLEEP/WAKE FUNKCIÓ】 Beépített 8 mágnesek segít rögzítse billentyűzet gépelés közben.Prémium minőségű bőrből külső puha belső bélés ajánlat teljes védelmet a napi használat, mint például a por, karcolás károkért. ✔【Vékony Mágneses Fedezze】 Mágneses Fedezze kínál Automatikus Sleep/Wake védi, valamint meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. ✔【Ultravékony Design】 A billentyűzet Esetben egy profi csapat zseniális tervező, karcsú, könnyű, egyszerű design, elegáns, színes, könnyen használható, hordozza egy táska, táska vagy hátizsák, alkalmas a munka, a tanulás, utazás, otthon, munka, vagy nézze meg a videót.Támogatja az automatikus sleep/wake funkció.Tartja az i Pad biztonságos ütésektől, karcolásoktól pedig kiömlött. 1 x Szolgáltatás Kártya & Kézikönyv. ✔【Magas Minőségű Anyag】 Vízálló bőr tok, puha belső nyújt tökéletes védelmet biztosít az i Pad. 1 x i Pad Esetében. ◆ Méret : 245 x 176 x 22mm. ✔【Cserélhető Bluetooth Billentyűzet】 használhatja az ügyet, anélkül, hogy az extra nagy részét a billentyűzet, ha videókat nézni. ◆ Üzemi Áram : 2. ➤【SZÉLES KOMPATIBILITÁS】 i Pad billentyűzet esetben kompatibilis a legújabb 2018 i Pad 6 (A1893-A1954) 2017 i Pad 5 (A1822-A1823) i Pad 9. ◆ Alszik Aktuális : 200u A.A beépített tolltartó tartja az Apple Ceruza a könnyű elérni (NEM TOLL). 1 x Billentyűzet Szilikon Fedő. ◆ Súly : 450g.Állítható állvány biztonságosan tartja az i Pad fekvő módban. ♐ Elérni a tökéletes hatás alvás ébresztő, kérjük, távolítsa el a billentyűzetet, mert a billentyűzet, vas akadályozzák a kölcsönös vonzalom a mágnesek.Defender Sorozat a tablet első védelmi vonal ellen, esik, esik, hatások, valamint a zord külvilág.

További részletek

A vevők választása