0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Tervező Poli Leveleket 10x13: a Minta Különböző Pack ~ Horgony, Daisy, Hibiszkusz, Nyíl, Kaktusz, Rózsaszín & Menta Aloha, Görögdinnye, Flamingó, Ananász Nyomtatott Egyéni Tömítő Szállítási Poli Boríték Táska (30 Db)

Tervező Poli Leveleket 10x13: a Minta Különböző Pack ~ Horgony, Daisy, Hibiszkusz, Nyíl, Kaktusz, Rózsaszín & Menta Aloha,

HUF 1171.80
Kérésre elérhető

Áruk mennyisége

[Csomag] - kapsz 50 selyemfényű nyomatok (4*6inch) különböző mintákat, majd 1 védő doboz.Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez meg nem ragad vissza.Hatalmas csomag egy nagy kollégiumi szoba decor a lányok, mind a fiúk. [Anyag] - Az esztétikai kollázs kit nyomtatott karton papír.Az esztétikai képek tökéletes évekig!Ezek esztétikai fali dekoráció hozzá több színt a szobában, hálószoba, kötetlen formában. [Preppy Téma] - A kártya kollázs beállítása megegyezik a hálószoba belső!A szálloda puha alkalmi hangok, hogy nem legyőzni a szoba decor.Egy mix a preppy témájú képeket, inspiráló wall art. [Széles Alkalmazási] - több használja ezt a falat, kollázs, kit, te döntöd el, ha azt szeretné, hogy őket a fal, a keret őket, vagy felakasztják őket a falhoz!Bármelyik módot is választja, a kinyomtatott néz ki, csodálatos!. [Egyedi Ajándék] - A kollázs, kit már jön, szépen csomagolt, egy imádnivaló doboz.Ez kiváló ajándék lesz a lányok, fiatal nők!Remek ajándék születésnapra, ballagásra, Karácsonyra, stb.Minta Variety Pack Tervező Program - Egyedi nyomtatott poli leveleket örömére az ügyfelek létrehozása unboxing öröm, miközben a legjobb Benyomást az egyedi stílus, de érdekel, hogy ezek az imádnivaló csomagot szállít.Kap : 3 Darab, minden stílusban. 30 Db Poli Leveleket összesen. - Horgonyt, Daisy, Hibiszkusz, Nyíl, Kaktusz, Rózsaszín & Menta Aloha, Görögdinnye, Flamingó, Ananász.

További részletek

A vevők választása