0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
SWIMFUN Gravírozás Pet Namepate,Személyre szabott Pet-ID-Tag, az Egyéni Név Kézműves Tag,Alumínium Hal Alakú Nyakörv Medál ,Kétoldalas Üres dögcédula, Testreszabható, Ajándék, Kutya, Macska (Kék)

SWIMFUN Gravírozás Pet Namepate,Személyre szabott Pet-ID-Tag, az Egyéni Név Kézműves Tag,Alumínium Hal Alakú Nyakörv Medál

HUF 1362.15
Kérésre elérhető

Áruk mennyisége

【Tartós Anyag】Alumínium ötvözet, anti-rozsda, valamint korrózióvédelem, karcálló, illetve a nem halványuló, tartós. 【Szép Hal Alakú Design】A halak jele, nagyon alkalmas a gravírozás.Akkor hozzon létre egy speciális AZONOSÍTÓT a háziállatok élénk színek, majd válassza az imádnivaló szimbólumok őket. 【 CO2-Lézer Gravírozás Kétoldalas】Az első oldalon van gravírozva pet nevét, valamint a hátsó oldalán tulajdonos'name,cím,telefonszám viszont.Azt is kérheti, gravírozás többi betű helyett e. 【, Hogy A Vásárlás lebonyolításához】Válassza ki a színt,majd KATTINTSON a "TESTRE MOST" lehetőséget, majd válassza a szimbólumot a betűtípust .Ezután adja meg a becenév & telefonszámot, vagy bármi mást szeretne gravír.Amikor befejezte testreszabása a tag, kattintson a "Kosárba". 【Széles körű Használata】A színes üres pet kategória lehet alkalmazni, mint AZONOSÍTÓ címkék háziállatok, mint a macskák, kutyák, valamint a díszítő kellékek a DIY kulcstartó, név, telefonszám, cím lehet vésett őket.

További részletek

A vevők választása