0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
Koko Paper Co a Helyet Hálaadás Kártyák Sütőtök, valamint Őszi Levelek. Csomag 50 Sátor Stílus Kártyák számára, a Hálaadás, a Menyasszonyi Zuhany, Vacsora Partik, Születésnapok, vagy Bármilyen Alkalomra. Nem Jogosult Szükséges.

Koko Paper Co a Helyet Hálaadás Kártyák Sütőtök, valamint Őszi Levelek. Csomag 50 Sátor Stílus Kártyák számára, a Hálaadás,

HUF 1752.30
Kérésre elérhető

Áruk mennyisége

Papír.Made in USA.EMELI A VACSORA!Ne tegye a vendégek a kínos helyzetben kiválasztják a saját helyére.Ezekkel a gyönyörűen kialakított hely, kártyát, a vendégek kényelmesebb lesz, mivel tudják, hogy hol ül abban a pillanatban, hogy a megközelítés a táblázat.NEM JOGOSULT SZÜKSÉGES : Sátor stílus kártyák hajók lapos (3.5" x 4") redők a 3.5" x 2" sátrakat.Előre gólt, könnyen összecsukható.Tökéletes menyasszonyi zuhanyzó, babakád, próba ebéd, vacsora felek, bor partik, születésnapok, ünnepek, vagy bármilyen alkalomra.CÉLJA PEDIG AZ USA-BAN KÉSZÜLT : Rusztikus őszi design, sütőtök, őszi virágok.Egyszerű, ízléses - tökéletes Hálaadás, illetve egyéb őszi események.PRÉMIUM KÁRTYA : Csomag 50 lapot nyomtatott magas minőségű, prémium, nehéz kártya (140 font).Használjon tollat a választás, nem kell aggódni elkenődött festék. 100% PÉNZ visszafizetési GARANCIA : Ha nem vagy teljesen elégedett a hely, kártyát, Koko Paper Co szívesen visszatérítést a pénzt, nem kérdés.Csomag 50 Sátor Stílus, ültető Kártyák.Használja a a vagy anélkül Hely Kártya Birtokosai.Prémium Kártya.Célja Készült, a U. S. A. Csomag 50 Sátor Stílus, ültető Kártyák.Használja a a vagy anélkül Hely Kártya Birtokosai.Prémium Kártya.Célja Készült, a U. S. A. Csomag 50 Sátor Stílus, ültető Kártyák.Használja a a vagy anélkül Hely Kártya Birtokosai.Prémium Kártya.Célja Készült, a U. S. A. 2 az 1-ben Táblázat Hely, Kártyát, Hála a Lapokat.Csomag 50 Sátor Stílus Kártyák.Használja a a vagy anélkül Hely Kártya Birtokosai.Prémium Kártya.Célja Készült, a U. S. A. Bőséges hely Írás.Nincs Tinta Elkenődött.Hála Listát Továbbra is rá Odabent. 2 az 1-ben Táblázat Hely, Kártyát, Hála a Lapokat.Csomag 50 Sátor Stílus Kártyák.Használja a a vagy anélkül Hely Kártya Birtokosai.Prémium Kártya.Célja Készült, a U. S. A. Bőséges hely Írás.Nincs Tinta Elkenődött.Hála Listát Továbbra is rá Odabent. 2 az 1-ben Táblázat Hely, Kártyát, Hála a Lapokat.Csomag 50 Sátor Stílus Kártyák.Használja a a vagy anélkül Hely Kártya Birtokosai.Prémium Kártya.Célja Készült, a U. S. A. Bőséges hely Írás.Nincs Tinta Elkenődött.Hála Listát Továbbra is rá Odabent.

További részletek

A vevők választása