0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Hozzájárulás 0.00
Teljes 0.00
LYRWISHJD Haza Egyszerű Kerek Széklet Kreatív Anyag Szék Körbe Kárpitozott Zsámolyt a nappaliban Kanapé, Kis Padon Heverő Láb Széklet Cipő Széklet (Szín : Zöld)

LYRWISHJD Haza Egyszerű Kerek Széklet Kreatív Anyag Szék Körbe Kárpitozott Zsámolyt a nappaliban Kanapé, Kis Padon Heverő

HUF 11672.10
Kérésre elérhető

Áruk mennyisége

❃❃【 DIMENZIÓ】 : TH60", TOB 50", összességében festett arany. ❃❃【ELEGÁNS, MODERN DESIGN】Állvány állólámpa vagy abból állt, hogy a kiváló minőségű fém anyag, toll árnyalatot, ami tökéletesen kombinálva a meleg hang a lámpa világít, ami egy kellemes környezet, olvasni, dolgozni, pihenni,anélkül, hogy fáj a szemem.Ez a szőnyeg intézkedések 8 X 10'.Nem szabályozható.Több, mint 100 éve, Safavieh már egy megbízható márka a kompromisszumok nélküli Minőség pedig egyedülálló stílusú. ★ Hordozható ülés tartomány : a cél A tároló széklet is nagyon széles. ★A tervezési koncepció a fésülködő asztal : ergonomikus kialakítás, magas minőségű kivitelezés, biztonságos,Alsó szegély, rozsdamentes acél szegély alján, simább, biztonságosabb, jól varrási eljárás, kivitelezés részleteit, igazi, finom.További költségek javítás, alkatrész -, munkaerő -, illetve szállítási vagy az összes szereplő.A kézzel készített, kézzel tűzött Építési hozzáteszi, tartósság, hogy ez a szőnyeg, biztosítva ez lesz a kedvenc, sok éven át.Baba lehet használni, mint egy cipő padon, egy smink széken, öltözködés széklet, nappali szabadidő szék, kanapé, dohányzóasztal széklet, stb.Természetes rattan díszítéssel. ★ nappaliban kanapé alacsony hosszú széklet anyag : intim design, csúszásmentes szőnyeg, műanyag csúszásmentes szőnyeg, hogy megvédje a szőnyeg a károsodástól.E pihen a éjjeliszekrények, állítva, kisasztalok a dolgozószobában vagy legyűrték a kedvenc olvasás zug, ez az állandó lámpák, elegáns kívül semmilyen esztétikai. ★ tároló széklet, cipő, kis padon : A hardver-kiegészítők, jó tartósság, s nem könnyű a rozsda.Köszönöm, hogy a 60-es tápkábel, ha nem tud a fény, bárhol a szobában nem számít, hogy milyen messze van az aljzat.Nehéz, hogy egy több, megbízható tapasztalat.A század közepén a modern konzol asztal.Átlátszó vezeték SPT-2, 60 cm. ❃❃【 GYÖNYÖRŰ állólámpa】Csupa modern ihletésű hangulattal, ez Maxax 60" állólámpa hozza egy időtlen fellebbezést a haza.

További részletek

A vevők választása